Τρόφιμα & Ποτά

Η σειρά ετικετών RF για είδη παντοπωλείου είναι ασφαλής τόσο για τα τρόφιμα όσο και για χρήση σε φούρνους μικροκυμάτων, με πιστοποιήσεις ISEGA που προστατεύουν τους καταναλωτές και τους εμπόρους. Σε συνεργασία με τους κατασκευαστές τροφίμων και τους εμπόρους, προσαρμόζουμε τις λύσεις μας ώστε να είναι δυνατή τόσο η ενσωμάτωση στην συσκευασία @Source, όσο και η τοποθέτηση με το χέρι στο κατάστημα.

Deli 7310 (57mm x 73mm)

Σχεδιασμένη ειδικά για να λειτουργεί με τις ζυγιστικές μηχανές στους πάγκους εξυπηρέτησης τυριών, αλλαντικών και φρέσκων προϊόντων κρέατος & ιχθύων, η 7310 διαθέτει χαρτί τύπου direct thermal και το λεπτότερο κύκλωμα RF της Checkpoint, για να μετριάσει τα προβλήματα εκτύπωσης που συνήθως παρατηρούνται σε αυτήν την εφαρμογή. Συνδυάζοντας το κύκλωμα RF με την ετικέτα τιμής μπορούμε να ενσωματώσουμε στις υπάρχουσες διαδικασίες του καταστήματος, την προστασία των αγαθών εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα στους εμπόρους.

4210 (37mm x 42mm)


Η Ετικέτα Τροφίμων 4210 EP είναι μικρότερη ετικέτα RF στον κόσμο που είναι ασφαλής για τρόφιμα, παρέχοντας την καλύτερη δυνατή προστασία, χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τους πελάτες ή το προϊόν.

Ειδικά σχεδιασμένη για εφαρμογή σε φρέσκα τρόφιμα, η σειρά 4210 προσφέρεται με πιστοποίηση ασφάλειας τόσο για τρόφιμα όσο και για χρήση σε φούρνους μικροκυμάτων, παρέχοντας στους πελάτες τη σιγουριά για μετριασμό των κινδύνων που συνδέονται με τη χρήση τυποποιημένων κυκλωμάτων RF με φρέσκα τρόφιμα.

Είναι εύκολο να ενσωματωθεί σε ετικέτες τιμών / ζυγιστικών για μέγιστη προστασία, επιτρέποντας στους εμπόρους τροφίμων να βελτιώσουν τη διαθεσιμότητα των προϊόντων στο ράφι.