Ένδυση

Η γκάμα των ετικετών ραδιοσυχνότητας για είδη ένδυσης και υπόδησης, έχει μεγάλη ποικιλία για να την ικανοποίηση όλων των απαιτήσεων. Είτε θέλετε ορατές ετικέτες για ενδύματα είτε λύσεις ενσωμάτωσης εντός των υποδημάτων – είμαστε σε θέση να συνεργαστούμε εργαζόμαστε με κατασκευαστές ενδυμάτων και εμπόρους λιανικής σε όλο τον κόσμο για να διασφαλίσουμε ότι θα επωφεληθείτε από τις καλύτερες και πιο καινοτόμες λύσεις για την κάλυψη των αναγκών σας.

P2S LABELS (3610/2815/710)

Σχεδιασμένες ειδικά για να μετριάσουν το φαινόμενο της εκ νέου ενεργοποίησης των ετικετών RF στο πλυντήριο, οι ετικέτες P2S είναι ιδανικές για ενσωμάτωση σε ετικέτες που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή ενδυμάτων. Για αυτήν την εφαρμογή θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο ετικέτες RF τύπου Ρ2S.

Η 3610 EP Micro Care Label είναι μια λύση κατά των κλοπών που μπορεί να αυξήσει την προστασία των εμπορευμάτων παρέχοντας παράλληλα σημαντικές πληροφορίες και εξασφαλίζοντας την άνεση των πελατών. Μεταξύ των διαφόρων λύσεων RF-EAS, αυτή η ετικέτα EP μπορεί να προστατεύσει αποτελεσματικά εσώρουχα και άλλα είδη ένδυσης & αξεσουάρ όπως μπλούζες, T-shirts και κασκόλ – όπου μια λεπτή, ενσωματωμένη ετικέτα μπορεί να κάνει διπλή δουλειά: προστασία ενδυμάτων και branding.

410EP (40mm x 40mm)

Η ετικέτα με τις καλύτερες επιδόσεις που διατίθεται σήμερα στην αγορά, η 410EP είναι βελτιστοποιημένη για μεγάλα ανοίγματα εισόδων, χάρη στην εξαιρετική ανίχνευσή της και στην υποστήριξη των απρόσκοπτων διαδικασιών στα ταμεία των καταστημάτων λόγω της καλύτερης απενεργοποίησης στην κατηγορία της. Ο σχεδιασμός και η ευελιξία της επιτρέπει την εφαρμογή υψηλής ταχύτητας @Source σε οποιοδήποτε προϊόν.

815

Η ετικέτα παπουτσιών 815 EP έχει σχεδιαστεί ειδικά για το εμπόριο υποδημάτων, μια κατηγορία υψηλού κινδύνου, που είναι δύσκολο να προστατευτεί. Σχεδιασμένη για υψηλή απόδοση, αυτή η βελτιωμένη ετικέτα της Checkpoint παρέχει αξιοπιστία και ακρίβεια για την προστασία των εμπορευμάτων και την εξασφάλιση διαθεσιμότητας στο ράφι. Διαθέτει μικρό αποτύπωμα για εύκολη τοποθέτηση σχεδόν σε οποιοδήποτε είδος παπουτσιών.

3210 (19mm x 65mm)

Η 3210 EP Clear Label προφυλάσσει το branding των προϊόντων, καθώς μπορεί να τοποθετηθεί πάνω από τους γραμμωτούς κώδικες έτσι ώστε να μπορούν να είναι εμφανή και εύκολο να σαρωθούν τα σημαντικά δεδομένα του προϊόντος.

Αυτή η στενή ετικέτα είναι ιδανική για στρογγυλά προϊόντα όπως καλλυντικά, μπουκάλια ή άλλα προϊόντα στην κατηγορία υγείας & ομορφιάς.

Αυτές οι ετικέτες μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν στο κατάστημα ή στο @Source.