Υγεία & Ομορφιά

Οι ετικέτες RF για καλλυντικά και προϊόντα υγείας & ομορφιάς έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε μια μεγάλη γκάμα μορφών και μεγεθών συσκευασίας. Το ορατό κύκλωμα λειτουργεί αποτελεσματικά ως οπτική αποτροπή, ενώ η διαφανής ετικέτα εξασφαλίζει ότι οι γραμμωτοί κώδικες και άλλες βασικές πληροφορίες προϊόντος είναι ορατές.

3710/3210

Η μικροσκοπική ετικέτα καλλυντικών 3710 EP είναι μια λύση κατά των κλοπών που μπορεί να αυξήσει την προστασία των εμπορευμάτων χωρίς να μειώσει την προβολή του brand και με τη χρήση της πλατφόρμας Micro EP εξασφαλίζουμε την καλύτερη απόδοση στις μικρότερες ετικέτες RF.

Μεταξύ των λύσεων RF-EAS, αυτή είναι η στενότερη ετικέτα ραδιοσυχνοτήτων στον κόσμο και είναι ιδανική για ελεύθερη έκθεση προϊόντων υψηλού κινδύνου, όπως eye liners & κραγιόν, λοσιόν & αρώματα, κοσμήματα & μικρά ηλεκτρονικά – εκεί όπου οι συνήθεις ετικέτες εμποδίζουν το branding και αποθαρρύνουν τους πελάτες.

Για να προστατεύσετε τα εμπορεύματά σας και το εμπορικό σήμα σας, η επιλογή είναι ξεκάθαρη.

2410 Micro PST (23mm x 25mm)

Η ετικέτα 2410 Micro EP PST είναι η μικρότερη ετικέτα ραδιοσυχνότητας στον κόσμο. Είναι ιδανική για την προστασία μικρών αντικειμένων υψηλού κινδύνου, όπως καλλυντικά, συσκευασμένα καταναλωτικά αγαθά και άλλα αξεσουάρ. Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Micro EP μπορούμε να επιτύχουμε καλύτερη απόδοση από τις μικρότερες ετικέτες RF, καθιστώντας την σειρά Checkpoint Micro πραγματικά μοναδική στην αγορά.

2928 (28mm round)

Η 2928 EP Clear Micro Tamper Tag είναι μια πολύ μικρή, διαφανής ετικέτα RF EAS που εγγυάται υψηλή απόδοση και αυξημένη προστασία. Διαθέτει ένα ορατό κύκλωμα με μαύρο οπτικό αποτρεπτικό σήμα με λουκέτο. Έχει επίσης διαφανές παράθυρο που προστατεύει ταυτόχρονα το brand και τις σχετικές με το προϊόν πληροφορίες στη συσκευασία.

Το μοναδικό μέγεθος της 2928 EP Clear Micro Tamper Tag επιτρέπει τη χρήση σε σχεδόν οποιοδήποτε τύπο προϊόντος. Η ανθεκτική στην αποκόλληση κόλλα συμβάλλει στην προστασία, εξασφαλίζοντας την μόνιμη θέση της ετικέτας στη συσκευασία.

Όταν συνδυάζεται με το εκτυπωμένο μήνυμα, αυτή η ετικέτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος λιανικής που έχει ως στόχο την μεταπώληση. Η Checkpoint διαθέτει λύσεις για σχεδόν κάθε ανάγκη προστασίας προϊόντων και υποστηρίζει τόσο την τοποθέτηση ετικετών στο κατάστημα όσο και την εφαρμογή του στο σημείο παραγωγής.