Συστήματα Ομίχλης

Η επόμενη γενιά των συναγερμών ομίχλης

Μοναδικό και καινοτόμο για προστασία από διαρρήκτες σε κατοικίες και επιχειρήσεις

#01 Πολύ χαμηλή κατανάλωση

  • Το Nubi 4.0 δεν διαθέτει λέβητα, και ως συσκευή χαμηλής κατανάλωσης πέρα από του ό,τι σας γλυτώνει χρήματα είναι και φιλικό προς το περιβάλλον.

#02 Μη τοξικό

  • Η ομίχλη που παράγεται από το Nubi 4.0 δεν είναι τοξική, σε συμφωνία με την οδηγία TLV-STEL EU 2017/164 και ACGIH. Μετά από ενεργοποίησή του συνιστάται ο εξαερισμός του δωματίου. Το χρησιμοποιημένο φιαλίδιο δεν ανακυκλώνεται.

#03 Μικρό μέγεθος

  • Το Nubi 4.0 είναι το μικρότερο στην κατηγορία του, μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο, ακόμη και σε γωνία. Το άσπρο πλαστικό περίβλημα εξασφαλίζει την ελάχιστη οπτική επιβάρυνση, και μπορεί να βαφτεί με το ίδιο χρώμα που έχει και ο τοίχος.

#04 Έξυπνο

  • Ο έξυπνος αλγόριθμος που χρησιμοποιεί ο ενσωματωμένος υπέρυθρος ανιχνευτής κίνησης ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο ψευδοσυναγερμών, ειδικά όταν το Nubi 4.0 είναι συνδεδεμένο με υπάρχων σύστημα συναγερμού.

#05 Επεκτάσιμο

  • Η δυνατότητα SMART WiFi μεταμορφώνει το Nubi 4.0 σε απομακρυσμένο σύστημα βιντεο-επιτήρησης. Μέσω ενός App στο smartphone, το tablet ή το PC σας, θα είστε σε θέση να δείτε ζωντανή εικόνα και αν θελήσετε να ενεργοποιήσετε την εκπομπή ομίχλης. Με την ενσωματωμένη δυνατότητα συναγερμού διάρρηξης, θα είστε σε θέση να ενεργοποιήσετε ή να κλείσετε το σύστημα.

#06 Για κάθε χρήση

  • Το Nubi 4.0 μπορεί να συνδεθεί με καλώδιο ή ασύρματα σε οποιοδήποτε υπάρχοντα πίνακα συναγερμού ή να χρησιμοποιηθεί με την ενσωματωμένη λειτουργία συναγερμού διάρρηξης.