Τηλεχειρισμός από το κινητό σου

  • Όλοι οι νέοι πίνακες NX CADDX έχουν την δυνατότητα σύνδεσης με την επέκταση NX-595E ή την NX-596. Έτσι μπορείς να χειρίζεσαι τον συναγερμό σου από οπουδήποτε.

Ανίχνευση πυρκαγιάς

  • Ανιχνευτές καπνού, μονοξειδίου, θερμοδιαφορικοί κ.α μπορούν να συνδεθούν στον συναγερμό σου για άμεσο συναγερμό σε περίπτωση πυρκαγιάς ή διαρροή τοξικών αερίων.

Τηλεκοντρόλ

  • Όπλισε και αφόπλισε τον συναγερμό σου έυκολα και γρήγορα με το ειδικό τηλεκοντρόλ της CADDX Ιδανικό για ηλικιωμένους και παιδιά.

Περισσότερες λειτουργίες CADDX

  • Ανίχνευση Εισβολής εσωτερικών χώρων (κίνηση, μετακίνηση, άνοιγμα, θραυση, κρούση)
  • Ανιχνευση Εισβολής (προστασία εξωτερικών χώρων (κηπους, βεράντες, μπαλκονια, παρκιγκ, ταρατσες)
  • Ανιχνευση Φωτιάς (φλόγα, καπνό και απότομη αύξηση θερμοκρασίας)
  • Έλεγχος Εισόδου
  • Ανίχνευση πλημμύρας

Η Crow προσφέρει νέα προηγμένα συστήματα οικιακών συναγερμών καθώς και συνδεδεμένες συσκευές για το έξυπνο σπίτι που ελέγχονται μέσω της εφαρμογής CrowPro Alarm ™ για κινητά και σας καλωσορίζουν στο συνδεδεμένο έξυπνο σπίτι της Crow και στο Crow Cloud ™.

Χρησιμοποιώντας την τελευταία ασύρματη τεχνολογία, σε συνδυασμό με την εφαρμογή για κινητά CrowPro Alarm ™ που λειτουργεί ως ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου, η Crow επιτρέπει σε κάθε κάτοχο του πίνακα να διατηρεί επαφή με το σπίτι και την οικογένειά του, όπου κι αν βρίσκεται.

Η εφαρμογή Smart Crow επιτρέπει την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του συναγερμού στο σπίτι μέσω οποιουδήποτε smartphone, φώτων ελέγχου και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών από απόσταση, λήψη μηνυμάτων και φωτογραφιών όταν τα παιδιά σας επιστρέφουν στο σπίτι ή προειδοποίηση εάν συνεχίζεται ο ανιχνευτής πυρκαγιάς.

Η σειρά πινάκων ελέγχου και αξεσουάρ Runner ™ δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και λειτουργιών κατάλληλων τόσο για ενσύρματες όσο και για ασύρματες εφαρμογές.

Η σειρά Runner ™ προσφέρει απίστευτη σχέση ποιότητας-τιμής και ολοκληρωμένες λύσεις στα σημερινά προβλήματα ασφαλείας.