Αντικλεπτική ετικέτα για μεταλλικά προϊόντα και μεταλλικές συσκευασίες

Προστατέψτε ακόμη περισσότερα προϊόντα υψηλής αξίας, με το τεχνολογικό άλμα της τεχνολογίας RF

Λειτουργικότητα & ευελιξία

H Checkpoint Systems ανακοίνωσε, ότι έχει αναπτύξει μια μοναδική ετικέτα ασφαλείας ειδικά για μεταλλικά αντικείμενα και συσκευασίες. Δίνει λύση σ’ένα από τα διαχρονικά προβλήματα, που σχετίζονται με την προστασία των εμπορευμάτων με συστήματα ηλεκτρονικής επιτήρησης αντικειμένων (EAS) που βασίζονται σε ραδιοσυχνότητες.

Εμπορεύματα όπως χρώματα σε μεταλλικά δοχεία, μεταλλικά εργαλεία, καθώς και τρόφιμα και προϊόντα ομορφιάς συσκευασμένα σε μεταλλικά υλικά, όπως αλουμινόχαρτο και κονσέρβες, ήταν δύσκολο να προστατευτούν και συνώθως βρίσκονταν κλειδωμένα σε βιτρίνες. Αυτό συμβαίνει επειδή το μεταλλικό υλικό σε τέτοια προϊόντα απορροφά την ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων, καθιστώντας πιο δύσκολη την ανίχνευσή τους.

Η μεταλλική ετικέτα μπορεί να τοποθετηθεί γρήγορα στο κατάστημα ή στο σημείο παραγωγής και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα περισσότερα μεταλλικά αντικείμενα για να δημιουργήσει ένα ισχυρό οπτικό αποτρεπτικό. Θα δώσει στους εμπόρους λιανικής την ηρεμία ότι τα είδη που κινδυνεύουν μπορούν πλέον να βρίσκονται ελεύθερα προς έκθεση και πώληση ενώ εξακολουθούν να προστατεύονται. Και, κυρίως, δεν επηρεάζει την αγοραστική εμπειρία, καθώς η μικρή ετικέτα έχει ελάχιστη επίδραση στην οπτική εμφάνιση των προϊόντων.

Άμεση και εύκολη προστασία μεταλλικών προϊόντων ή μεταλλικών συσκευασιών

  • Παιδικές Τροφές
  • Χρώματα και Σιδηρικά
  • Συσκευασίες Καφέ
  • Ενεργειακά Ποτά
  • Αρώματα και Καλλυντικά