Προώθηση Προϊόντων

Λύσεις προώθησης προϊόντων κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας που κάνουν το κατάστημά σας να ξεχωρίζει.

Σκεφτείτε το κατάστημά σας ως ένα ρευστό εργαλείο επικοινωνίας, που καθοδηγεί τους πελάτες σας να κάνουν τις σωστές επιλογές αγορών. Θα εκπλαγείτε με τη βελτίωση στις πωλήσεις που μπορεί να επιτύχει μια λύση merchandising, είτε παρέχοντας καλύτερη πληροφόρηση για τα προϊόντα είτε εστιάζοντας σ’ ένα πιο αποτελεσματικό σύστημα προώθησης λιανικών πωλήσεων. Ορισμένες μελέτες αναφέρουν πως η βελτίωση της παροχής πληροφοριών στο κατάστημα μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις κατά 35%.

Δεκαετίες εμπειρίας στη διάθεσή σας

Οι ειδικοί της Meto σας παρέχουν ολοκληρωμένη παροχή συμβουλών επί τόπου. Η εξατομικευμένη λύση σας, θα σχεδιαστεί ώστε να ταιριάζει απόλυτα με το εσωτερικό, εταιρικό σας στυλ και τις απαιτήσεις τροφοδοσίας σας. Από την αποτελεσματική επικοινωνία & προώθηση εντός του καταστήματος, την έξυπνη διαχείριση ραφιών, τις καινοτόμες λύσεις στερέωσης έως την άνεση των αγορών, θα απολαύσετε τα οφέλη που θα σας προσφέρει ένας συνεργάτης merchandising που κατανοεί την επιχείρησή σας.

Τα πάντα μπορούν να προσαρμοστούν

Η Meto παράγει εξατομικευμένες λύσεις merchandising γρήγορα και με οποιαδήποτε υλικά, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες διαδικασίες παραγωγής.

Η Meto είναι μονίμως εστιασμένη στον διαισθητικό χειρισμό και εγκατάσταση, γεγονός που σας επιτρέπει να επενδύσετε τον χρόνο σας στην κύρια επιχειρηματική σας δραστηριότητα.

Κατεβάστε τον κατάλογο με τις Λύσεις της METO

Λύσεις Στερέωσης για Ηλεκτρονικές Ετικέτες

Σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε ηλεκτρονικές ετικέτες τιμών και αναζητάτε μια λειτουργική και εύχρηστη λύση τοποθέτησης;

Προσφέρουμε τα αντίστοιχα αξεσουάρ για ηλεκτρονικές ετικέτες τιμών όλων των γνωστών κατασκευαστών.

Επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να σας συζητήσουμε την ιδανική λύση για το κατάστημά σας.

Λύσεις Στερέωσης

Δεν υπάρχει πολύ υψηλή οροφή, ούτε ψυγείο πολύ φαρδύ. Αυτές οι λύσεις προσαρμόζονται απρόσκοπτα στον εξοπλισμό του καταστήματός σας και ανοίγουν το πεδίο για διακόσμηση δίχως όρια όσον αφορά τις πωλήσεις.

Κάθε σύστημα χαρακτηρίζεται από την απλή εγκατάσταση και παραμένει σταθερό στη θέση του. Και τα προϊόντα είναι στο επίκεντρο της προσοχής.

Κατεβάστε το απόσπασμα του καταλόγου METO με τις Λύσεις Στερέωσης

Επιγραφές – Κασέτες Τιμών

Οι ευέλικτες κασέτες και τα συστήματα προβολής τιμών προσφέρουν ολικές λύσεις για επαγγελματική προώθηση και προβολή των προϊόντων σε κάθε τομέα λιανικής, συμπεριλαμβανομένων συστημάτων για τα ταμεία, μεγάλα συστήματα προβολής τιμών και τη σήμανση ειδικών προσφορών.

Αυτό καθιστά εύκολη και γρήγορη την προσαρμογή των τιμών και την υλοποίηση έκτακτων ή αυθόρμητων προσφορών.

Κατεβάστε το απόσπασμα του καταλόγου METO με τις Λύσεις Επιγραφών – Κασετών Τιμής

Λύσεις Πλαισίων

Οι λύσεις τοποθέτησης πλαισίων της Meto απευθύνονται προς τους πελάτες σας και σας προσφέρουν ένα τελείως νέο κόσμο ευκαιριών προώθησης λιανικής.

Αυτά τα κομψά, ανθεκτικά πλαίσια μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε μέσα στο κατάστημα και είναι εύκολα στο χειρισμό.

Προβάλλετε εύκολα τις προσφορές ή ότι άλλο θέλετε να προωθήσετε.

Κατεβάστε το απόσπασμα του καταλόγου METO με τις Λύσεις Πλαισίων