Οπτικής Αποτροπής

Το λογότυπό με το σήμα “Black Lock” αναπτύχθηκε μέσω ανεξάρτητης έρευνας. Με σκοπό την πρόληψη και όχι την σύλληψη, ο συνδυασμός ενός μαύρου συμβόλου κλειδώματος και των ηχητικών κυμάτων αποδείχθηκε το πιο αποτελεσματικό οπτικό αποτρεπτικό μέσο. Από την παρουσίαση αυτής της ετικέτας σε ορισμένες εφαρμογές έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τις απώλειες έως και 50%.

4210 (37mm x 42mm)


Η Ετικέτα Τροφίμων 4210 EP είναι μικρότερη ετικέτα RF στον κόσμο που είναι ασφαλής για τρόφιμα, παρέχοντας την καλύτερη δυνατή προστασία, χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τους πελάτες ή το προϊόν.

Ειδικά σχεδιασμένη για εφαρμογή σε φρέσκα τρόφιμα, η σειρά 4210 προσφέρεται με πιστοποίηση ασφάλειας τόσο για τρόφιμα όσο και για χρήση σε φούρνους μικροκυμάτων, παρέχοντας στους πελάτες τη σιγουριά για μετριασμό των κινδύνων που συνδέονται με τη χρήση τυποποιημένων κυκλωμάτων RF με φρέσκα τρόφιμα.

Είναι εύκολο να ενσωματωθεί σε ετικέτες τιμών / ζυγιστικών για μέγιστη προστασία, επιτρέποντας στους εμπόρους τροφίμων να βελτιώσουν τη διαθεσιμότητα των προϊόντων στο ράφι.

2933 Black Lock (33mm round)

Η 2933 ήταν η πρώτη ετικέτα που είχε τυπωμένο το λογότυπο μαύρης κλειδαριάς, που αποδεδειγμένα αποτρέπει την κλοπή, μειώνει τις απώλειες, βελτιώνει τη διαθεσιμότητα των προϊόντων στο ράφι και αυξάνει τις πωλήσεις, σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα ορατής παγίδευσης. Η διαφανής μορφή ετικετών παρέχει αισθητικά ευχάριστη προστασία χωρίς υποβάθμιση του brand και είναι κατάλληλη για υψηλής ταχύτητας τοποθέτηση @Source.

2928 (28mm round)

Η 2928 EP Clear Micro Tamper Tag είναι μια πολύ μικρή, διαφανής ετικέτα RF EAS που εγγυάται υψηλή απόδοση και αυξημένη προστασία. Διαθέτει ένα ορατό κύκλωμα με μαύρο οπτικό αποτρεπτικό σήμα με λουκέτο. Έχει επίσης διαφανές παράθυρο που προστατεύει ταυτόχρονα το brand και τις σχετικές με το προϊόν πληροφορίες στη συσκευασία.

Το μοναδικό μέγεθος της 2928 EP Clear Micro Tamper Tag επιτρέπει τη χρήση σε σχεδόν οποιοδήποτε τύπο προϊόντος. Η ανθεκτική στην αποκόλληση κόλλα συμβάλλει στην προστασία, εξασφαλίζοντας την μόνιμη θέση της ετικέτας στη συσκευασία.

Όταν συνδυάζεται με το εκτυπωμένο μήνυμα, αυτή η ετικέτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος λιανικής που έχει ως στόχο την μεταπώληση. Η Checkpoint διαθέτει λύσεις για σχεδόν κάθε ανάγκη προστασίας προϊόντων και υποστηρίζει τόσο την τοποθέτηση ετικετών στο κατάστημα όσο και την εφαρμογή του στο σημείο παραγωγής.

2410 (23mm x 25mm)

Η ετικέτα 2410 Micro EP PST είναι η μικρότερη ετικέτα ραδιοσυχνότητας στον κόσμο. Είναι ιδανική για την προστασία μικρών αντικειμένων υψηλού κινδύνου, όπως καλλυντικά, συσκευασμένα καταναλωτικά αγαθά και άλλα αξεσουάρ. Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Micro EP μπορούμε να επιτύχουμε καλύτερη απόδοση από τις μικρότερες ετικέτες RF, καθιστώντας την σειρά Checkpoint Micro πραγματικά μοναδική στην αγορά.