Έλεγχος Πρόσβασης

Καινοτόμες λύσεις για κάθε είδους ανάγκη

Καινοτόμες λύσεις συστημάτων Ελέγχου Πρόσβασης – Access Control

Τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης (access control) είναι πολύ διαδεδομένα και αποτελεσματικά, καθώς ελέγχουν την πρόσβαση ατόμων και οχημάτων σε ελεγχόμενους ή διαβαθμισμένους χώρους. Η τεχνολογία τους εξελίσσεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Λύσεις για κάθε απαίτηση

Υπάρχει διαθέσμη μια πλήρης γκάμα λύσεων υψηλής τεχνολογίας ικανή να καλύψει οποιαδήποτε απαίτηση: Από τον έλεγχο πρόσβασης μιας μόνο πόρτας με ένα απλό σύστημα stand alone (χωρίς σύνδεση με Η/Υ) μέχρι τον έλεγχο εκατοντάδων ή και χιλιάδων σημείων πρόσβασης (πόρτες κάθε είδους, συστήματα τουρνικέ, μπάρες οχημάτων κλπ.) σε πολλαπλά κτήρια και σε διαφορετικά γεωγραφικά σημεία με κεντρικό έλεγχο και διαχείριση μέσω δικτύου ή internet.

Διασύνδεση με συστήματα ασφάλειας & HR

Οι σύγχρονες απαιτήσεις απαιτούν την διασύνδεση των συστημάτων Ωρομέτρησης με λύσεις Μισθοδοσίας & HRMS καθώς και με συστήματα Access Control & Security.

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ολοκληρωμένες λύσεις που συμπεριλαμβάνουν Access control, Συστήματα τουρνικέ, parking, Building Security και Διαχείριση Ανθρωπίνου Δυναμικού (Ωρομέτρηση, Μισθοδοσία, HRMS), με διασύνδεση μεταξύ τους, αυξάνοντας κατακόρυφα τη λειτουργικότητα και την απόδοση της συνολικής λύσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις λύσεις μας

Καλύπτουμε από τις πιο απλές μέχρι τις πιο σύνθετες ανάγκες. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ανάγκη σας για λύσεις Ελέγχου Πρόσβασης. Θα δώσουμε την καταλληλότερη πρόταση για την κάλυψη των αναγκών σας.

Για μας κάθε περίπτωση είναι μοναδική. Και δουλεύουμε με στόχο να δώσουμε σε κάθε πελάτη μας τη λύση που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του.