Ωρομέτρηση

Σύγχρονα συστήματα για κάθε είδους ανάγκη

Καινοτόμες λύσεις ωρομέτρησης προσωπικού

Τα σύγχρονα συστήματα Καταγραφής & Ωρομέτρησης παρουσιών προσωπικού είναι εξαιρετικά εργαλεία για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς που απασχολούν προσωπικό.

Λύσεις για κάθε απαίτηση

Διαθέτουμε λύσεις για κάθε απαίτηση. Καλύπτουμε πλήρως τις απαιτήσεις επιχειρήσεων με λιγότερους από δέκα εργαζομένους αλλά και τις απαιτήσεις μεσαίου και μεγάλου μεγέθους επιχειρήσεων και οργανισμών με εκατοντάδες ή και πολλές χιλιάδες εργαζομένους σε διαφορετικά γεωγραφικά σημεία με κεντρική διαχείριση.

Διασύνδεση με συστήματα ασφάλειας & HR

Οι σύγχρονες απαιτήσεις απαιτούν την διασύνδεση των συστημάτων Ωρομέτρησης με λύσεις Μισθοδοσίας & HRMS καθώς και με συστήματα Access Control & Security.

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ολοκληρωμένες λύσεις που συμπεριλαμβάνουν Access control, Συστήματα τουρνικέ, parking, Building Security και Διαχείριση Ανθρωπίνου Δυναμικού (Ωρομέτρηση, Μισθοδοσία, HRMS), με διασύνδεση μεταξύ τους, αυξάνοντας κατακόρυφα τη λειτουργικότητα και την απόδοση της συνολικής λύσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις λύσεις μας

Καλύπτουμε από τις πιο απλές μέχρι τις πιο σύνθετες ανάγκες. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ανάγκη σας για λύσεις Ελέγχου Πρόσβασης. Θα δώσουμε την καταλληλότερη πρόταση για την κάλυψη των αναγκών σας.

Για μας κάθε περίπτωση είναι μοναδική. Και δουλεύουμε με στόχο να δώσουμε σε κάθε πελάτη μας τη λύση που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του.