https://www.facebook.com/tr?id=799945906851728&ev=PageView&noscript=1

Lyseis Oem

Ποιοτικές & Οικονομικές Λύσεις Εποπτείας Κλειστού Κυκλώματος

Η Οδέσους ΑΕ αναγνωρίζοντας τις ανάγκες της αγοράς, δίνει ποιοτικές και ταυτόχρονα οικονομικές λύσεις στους πελάτες της προσφέροντας ένα μεγάλος εύρος προϊόντων και υπηρεσιών στα συστήματα παρακολούθησης, με την υπογραφή και την εγγύηση της.

Τα συστήματα αυτά, είναι λειτουργικά, αξιόπιστα, σταθερά, ευέλικτα και οικονομικά, κάτι που δίνει το έναυσμα σε πολλούς επιχειρηματίες που χρειάζονται διάφορα συστήματα παρακολούθησης να προστατέψουν με αυτό τον τρόπο το χώρο τους.

Παρακάτω, παρατίθενται μερικές λύσεις που παρέχει η Οδέσους ΑΕ.

 • IP Κάμερες

  Οι IP κάμερες αποτελούν μια διαδικτυακή συσκευή με εσωτερικό web server, μνήμη και τη δυνατότητα να στέλνουν αλλά και να λαμβάνουν δεδομένα μέσω ενός τοπικού δικτύου (LAN) ή μέσω internet. Η δυνατότητα αυτή δίνει πολλαπλά οφέλη.

  Οι IP κάμερες διαθέτουν αισθητήρα που μπορεί να καταγράψει εικόνα σε κανονική ανάλυση, αλλά και σε υψηλή ανάλυση (HD) ανάλογα με τις απαιτήσεις μας. Το σήμα απ’ τον αισθητήρα της κάμερας μετατρέπεται σε ψηφιακό, συμπιέζεται και αποθηκεύεται σε κάρτα μνήμης (SD) ή ταξιδεύει μέσω του δικτύου ή διαδικτύου στο καταγραφικό, στον Η/Υ, ακόμα και στο κινητό μας.

  Ip Slide

 • HD-AHD Κάμερες

  AHD (Αναλογική High Definition) είναι ένα νέο πρότυπο μετάδοσης εικονοσήματος (βιντεο) διά μέσου ομοαξονιού καλωδίου για εφαρμογές μετάδοσης εικόνας υψηλής ευκρίνειας,(megapixel) με κύριο χαρακτηριστικό τις μεγάλες αποστάσεις μετάδοσης σε χαμηλότερο κόστος.

  Η λύση AHD ενσωματώνει κάμερες και DVR. Το σύστημα είναι δομημένο σε τοπολογία –αστέρα και το DVR χρησιμεύει ως κόμβος για ένα P2P μέσω ομοαξονικού (Point-to-Point) διαβίβαση στην κάμερα. Επιπλέον, η τεχνολογία διαθέτει το Σήμα (ASC) το οποίο επιτρέπει μια εξαιρετικά χαμηλή παραμόρφωση του σήματος κατά μήκος μεταδόσεις μεγάλων αποστάσεων.

  Sdi Slide

  Τα πλεονεκτήματα αυτής της τεχνολογίας είναι πολλά:

  • Είναι ενα νέο είδος που βασίζεται στο πρότυπο AHD (Αναλογική υψηλής ευκρίνειας) / HD-AHD και αναπτύσσεται πολύ σύντομα στην αγορά.

  • Μία AHD κάμερα μπορεί να συνδεθεί με το κλασσικό DVR και η ανάλυση να είναι 1000tvl όπως στις αναλογικές κάμερες.

  • Μία AHD κάμερα μπορεί να συνδεθεί με το AHD DVR, και η ανάλυση να είναι Megapixel υψηλής ευκρίνειας (Τώρα έχουν 1MP, 1.3MP ήδη).

  • Η Απόσταση μετάδοσης πάνω σε ομοαξονικό καλώδιο είναι περίπου 500 μέτρα.

  • Οι κάμερες HD-AHD υποστηρίζουν λειτουργία εξόδου 960H, Επίσης οι κάμερες AHD μπορεί να είναι συμβατές με όλα τον υπόλοιπο παραδοσιακά αναλογικό εξοπλισμό.

  • Βέβαια για να επιτευχθεί , η παρακολούθηση και καταγραφή σε ορισμό megapixel (720P), οι κάμερες AHD πρέπει επίσης να συνεργαστούν με AHD DVR.

 • Αναλογικές Κάμερες

  Cam1Οι αναλογικές κάμερες αν και χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογία αισθητήρων σύλληψης της εικόνας και οπτικών με τις IP κάμερες, μεταδίδουν εικόνα μέσω αναλογικού σήματος συγκεκριμένης ανάλυσης, η οποία καθορίζεται από τα παλιά αναλογικά τηλεοπτικά συστήματα PAL (Ευρώπη) ή NTSC (ΗΠΑ και Ιαπωνία).

  Οι αναλογικές κάμερες καταγράφουν εικόνα σε συσκευές βίντεο ή (CVR) ή σε καταγραφικό με σκληρό δίσκο (DVR). Το κύριο πλεονεκτήματα τους είναι το χαμηλό κόστος. Άλλο χαρακτηριστικό είναι η συμβατότητα διότι είναι πολύ εύκολο να συνδυαστούν και να ταιριάξουν τα συστήματα επιτήρησης αν χρησιμοποιείται η αναλογική έκδοση.

  Επίσης, η Οδέσους ακολουθώντας τα τελευταία βήματα της τεχνολογίας προσφέρει και Αναλογικές Κάμερες HD υψηλής ευκρίνειας. Με αυτόν τον τρόπο η ποιότητα της εικόνας που λαμβάνεται κατά την καταγραφή είναι υψηλής ποιότητας και πιο λεπτομερείς.

  Συνοπτικά παρέχουμε τους εξής τύπους καμερών:

  Ex Cam Ir BulletEx Cam DomeIn Cam DomeMini DomeSpeed DomeBoxMiniature1Kryfes1Oximaton

 • Καταγραφικά

  Katagrafiko DvrTα καταγραφικά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης.

  Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια ηλεκτρονική συσκευή (ή λογισμικό εφαρμογών) που καταγράφει βίντεο σε ψηφιακό format, απευθείας σε οποιαδήποτε συσκευή αποθήκευσης (όπως DVD, USB, κάρτα μνήμης) ή σε δικτυακό τόπο.

  Τα καταγραφικά σας δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθείτε το χώρο σας, από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, ζωντανά, μέσω του υπολογιστή, του κινητού ή του tablet σας.

  Επίσης τα σας παρέχουν συνεχή καταγραφή των κινήσεων στο χώρο σας μέσω της εικόνας των εγκατεστημένων καμερών ασφαλείας, ενώ παράλληλα μπορείτε αποθηκεύετε το καταγεγραμμένο υλικό σε διάφορα μέσα αποθήκευσης.

  Οι τεχνολογίες καταγραφικών που προσφέρει η Οδέσους είναι οι εξής:

   DVR (HD) - Ψηφιακά Καταγραφικά (Διατίθεται και έκδοση Υψηλής Ευκρίνειας)

  Dvr Slide

   HVR (HD) - Υβριδικά Καταγραφικά (Διατίθεται και έκδοση Υψηλής Ευκρίνειας)

  Cvr Slide

   NVR (HD) - Δικτυακά Καταγραφικά (Διατίθεται και έκδοση Υψηλής Ευκρίνειας)

  Nvr Slide

Oem Odesus1

Odesus Footer

Τηλεφωνικό Κέντρο:

(+30) 210 322 7140 - Αθήνα
(+30) 2310 943 400 - Θεσσαλονίκη