https://www.facebook.com/tr?id=799945906851728&ev=PageView&noscript=1

 

Μείωση Απωλειών| Αντικλεπτικά Συστήματα | Προστασία Εμπορευμάτων | Έλεγχος Ταμειακών Συναλλαγών | Αξεσουάρ

 • Διαβάστε: Τι είναι η Μείωση Απωλειών;

  ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ: Το υψηλό κόστος των κλοπών λιανικής

  Theft-SupermarketΟι έμποροι λιανικής αντιμετωπίζουν αυξημένη πίεση επί των κερδών τους από το υψηλό κόστος που συνδέεται με τις απώλειες, η οποία κόστισε 115 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως το 2011*. Οι κλοπές δεν συρρικνώνουν μόνο τα κέρδη του λιανεμπορίου έως και κατά 40% περίπου, αλλά προκαλούν σοβαρά προβλήματα επίσης τόσο στην διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων στο ράφι, όσο και στην ακρίβεια της απογραφής.

  Και σαν να μην έφτανε αυτό, η έρευνα έχει δείξει, πως αν οι πελάτες δεν μπορούν να βρουν το προϊόν που αναζητάτε σε ένα κατάστημα, αγοράζουν συχνά από κάποιον ανταγωνιστή ή από on-line καταστήματα.

  Τα οφέλη των συστημάτων της Οδέσους ΑΕ για τους εμπόρους λιανικήςantennas eas checkpoint

  Οι πελάτες της Οδέσους ΑΕ απολαμβάνουν αυξημένες πωλήσεις και κέρδη από την βελτίωση και την αποτελεσματικότητα της αλυσίδας τροφοδοσίας και από την παροχή ενός ασφαλούς, ανοικτού περιβάλλοντος προώθησης των εμπορευμάτων τους. Τα εμπορεύματα δεν προστατεύονται μόνο από τις κλοπές και τις απώλειες, αλλά είναι και διαθέσιμα στους καταναλωτές όταν αυτοί είναι έτοιμοι να τα αγοράσουν.

  Λύσεις διαχείρισης απωλειών για τους εμπόρους λιανικής του σήμερα

  Οι λύσεις διαχείρισης απωλειών που διαθέτουμε περιλαμβάνουν:

  • Προηγμένα Συστήματα Ηλεκτρονικής Προστασίας Εμπορευμάτων, με απαράμιλλη εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι και 75 % σε΄σύγκριση με άλλες τεχνολογίες EAS.
  • Μεγάλη ποικιλία από χάρτινες και κοκάλινες ετικέτες για την προστασία σχεδόν κάθε τύπου εμπορεύματος.
  • Λύσεις για προϊόντα υψηλών απωλειών.
  • Λογισμικό για την ενίσχυση ζωτικών λειτουργιών λιανικής.
  • Λύσεις Διαχείρισης Διακίνησης Εμπορευμάτων που παρέχουν στους εμπόρους λιανικής αξεπέραστη πληροφόρηση από την παραγωγή έως το σημείο πώλησης.

  Οι σύμβουλοι και οι τεχνικοί της Οδέσους ΑΕ είναι στη διάθεση σας, ώστε να σας ενημερώσουν και να λύσουν οποιαδήποτε απορία σας, σχετικά με το χώρο ή τα προϊόντα που θέλετε να προστατέψετε.

  * 2009 Global Retail Theft Barometer, Centre for Retail Research

Source Tagging| Λύσεις Source Tagging |

 • Διαβάστε: Τι είναι το Source Tagging;

  Source Tagging είναι η διαδικασία ενσωμάτωσης μια ετικέτας RF-EAS (Radio Frequency Electronic Article Surveillance) σε ένα προϊόν ή στη συσκευασία του κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής του. Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν φθάνει στο κατάστημα σωστά παγιδευμένο και έτοιμο προς πώληση.

  Σε καθημερινή βάση, τα κέρδη των εμπόρων λιανικής μειώνονται από κλοπές πελατών και ανέντιμων υπαλλήλων.

  Όλο και περισσότερες εταιρείες λιανικής πώλησης απαιτούν source tagged προϊόντα, για να μειώσουν το εργατικό κόστος παγίδευσης προϊόντων στο κατάστημα και να απλοποιήσουν την όλη διαδικασία της πώλησης.

  Ως κατασκευαστής, προστατεύοντας τα καταναλωτικά προϊόντα στην παραγωγή, σας επιτρέπει να διαφοροποιήσετε τα προσφερόμενα αγαθά σας και να προάγετε την εταιρική σχέση με τους πελάτες σας.

  Δείτε τις λύσεις... για περισσότερα.

  Οι σύμβουλοι και οι τεχνικοί της Οδέσους ΑΕ είναι στη διάθεση σας, ώστε να σας ενημερώσουν και να λύσουν οποιαδήποτε απορία σας, σχετικά με το πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λύση αυτή.

Συστήματα Κλειδώματος| Έλεγχος Πρόσβασης | Ωρομέτρηση | Συστήματα Κλειδώματος Cliq |

 • Τι είναι ο Έλεγχος Πρόσβασης & η Ωρομέτρηση

  Έλεγχος Πρόσβασης

  Ο έλεγχος πρόσβασης αναφέρεται συγκεκριμένα στην πρόληψη της εισόδου ανεπιθύμητων ατόμων σε ελεγχόμενη περιοχή. Αυτό επιτυγχάνεται είτε με φυσικά μόνιμα μέσα (π.χ. περίφραξη, κλειδωμένες θύρες) είτε με συστήματα που ενεργοποιούν π.χ. το ξεκλείδωμα μιας κλειδαριάς με μία κάρτα πρόσβασης. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες - από αυτόνομα συστήματα δίχως καμία καταγραφή, μέχρι συστήματα διασυνδεμένα μεταξύ τους, με πολλαπλά επίπεδα δικαιωμάτων βασισμένα σε ωράρια, ημέρες κλπ.

  Ωρομέτρηση

  Η ωρομέτρηση σχετίζεται με την καταγραφή των χρόνων έναρξης και λήξης της βάρδιας των εργαζομένων, ειδικά για τον υπολογισμό των ωρών εργασίας και τυχόν εξαιρέσεων όπως οι καθυστερημένες αφίξεις. Χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό των μισθών των ωρομίσθων εργαζομένων.

  Οι σύμβουλοι και οι τεχνικοί της Οδέσους ΑΕ είναι στη διάθεση σας, ώστε να σας ενημερώσουν και να λύσουν οποιαδήποτε απορία σας, σχετικά με το πως μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη λύση.

Συστήματα CCTV| Λύσεις Pelco | Λύσεις Surveon | Λύσεις ΟΕΜ |

 • Διαβάστε: Τι είναι τα Συστήματα CCTV;

  cctv-logo-odesusΚλειστό κύκλωμα τηλεόρασης ή αλλιώς CCTV (Closed Circuit Television) είναι το σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής εικόνας.

  Αποτελείται από μια συσκευή καταγραφής, οθόνη παρακολούθησης και μία ή περισσότερες κάμερες. Είναι μία από τις πιο διαδεδομένες λύσεις στο χώρο της προστασίας των ιδιωτικών σας χώρων. Μπορείτε να δείτε λύσεις βάσει την Εταιρία από τρεις (3) κύριες επιμέρους κατηγορίες:

  camerasΣήμερα δεν νοείται Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης, το οποίο να μην περιλαμβάνει καταγραφικό εικόνας (video) με δυνατότητα μετάδοσης απομακρυσμένα μέσω διαδικτύου ή και κινητών τηλεφωνικών συσκευών με λογισμικό Android, Symbian, iOS 4 (iPhone), Windows Phone 7, Bada (Samsung) κλπ. για τον απομακρυσμένο έλεγχο του χώρου αλλά και παράλληλα τη δυνατότητα παρακολούθησης από Κέντρο Λήψεως Εικόνας.

  Στα συμβατικά μηχανήματα καταγραφής και διαχείρισης των εικονοληπτών μπορούν να συνδεθούν από 1 έως και 32 κανάλια video και ήχου. Με την προμήθεια ανάλογου εξοπλισμού η δυνατότητα σύνδεσης καναλιών video είναι απεριόριστη.

  cctv-dvrΣημαντικό ρόλο στην αποτελεσματικότητα του συστήματος (ευκρίνεια, ανάλυση κλπ.) παίζουν οι φακοί οι οποίοι προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία (Manual ή Auto Ιris, Foca/Length, Shutter Speed, Zoom κλπ.). Οι εικονολήπτες μπορεί να είναι σταθεροί ή τηλεχειριζόμενοι κατά τους δύο άξονες, οριζόντιο και κάθετο (ΡΑΝ-TILT).

  Μέσω της τεχνολογίας υπερύθρων IR (infrared illuminator), lazer, θερμικής απεικόνισης (thermal) οι εικονολήπτες έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν ακόμα και σε απόλυτο σκοτάδι δίνοντας έτσι τη δυνατότητα οπτικής επαφής με τον προστατευόμενο χώρο σε όλα τα σημεία που έχουν τοποθετηθεί εικονολήπτες όλο το 24ωρο ανεξαρτήτως φωτισμού και εξωτερικών συνθηκών.

  Οι σύμβουλοι και οι τεχνικοί της Οδέσους ΑΕ είναι στη διάθεση σας, ώστε να σας ενημερώσουν και να λύσουν οποιαδήποτε απορία σας, σχετικά με το χώρο που θέλετε να προστατέψετε.

Καταμέτρηση Επισκεπτών| Λύσεις Καταμέτρησης Επισκεπτών |

 • Διαβάστε σχετικά με την Καταμέτρηση Επισκεπτών

  Τα συστήματα καταμέτρησης επισκεπτών είναι όργανα μέτρησης επισκεπτών και αποτελούν ένα απαραίτητο εργαλείο για τη λήψη ορθών και αποτελεσματικών στρατηγικών αποφάσεων. Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτά τα συστήματα σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μεθόδους παρέχουν άμεσα και έγκυρα αποτελέσματα.pro1

  Εγκαθιστώντας σήμερα στην επιχείρησή σας ένα σύστημα καταμέτρησης επισκεπτών της Οδέσους ΑΕ έχετε στα χέρια σας μία αξιόπιστη λύση για κατανοείτε τις τάσεις της αγοράς προσαρμόζοντας τη λειτουργία του καταστήματός σας στις προτιμήσεις των πελατών σας.

  Πιο συγκεκριμένα, ένα σύστημα καταμέτρησης επισκεπτών σας επιτρέπει να:

  1. συγκρίνετε τον αριθμό των πελατών με το σύνολο των πωλήσεων, ανά κατάστημα και ανά ώρα/ημέρα
  2. αξιολογείτε το προσωπικό σας (παρουσία, αποδοτικότητα), και να κάνετε τον απαραίτητο προγραμματισμό χρονικά, ποιοτικά και ποσοτικά
  3. εξακριβώνετε τις ώρες/ημέρες με την μεγαλύτερη προσέλευση πελατών, κατανέμοντας κατάλληλα το προσωπικό σας
  4. αξιολογείτε τα αποτελέσματα της στρατηγικής μάρκετινγκ που ακολουθήσατε
  5. αξιολογείτε την απόδοση της διαφημιστικής σας καμπάνιας.

  Οι σύμβουλοι και οι τεχνικοί της Οδέσους ΑΕ είναι στη διάθεση σας, ώστε να σας ενημερώσουν και να λύσουν οποιαδήποτε απορία σας, σχετικά με το χώρο που θέλετε να τοποθετήσετε το συγκεκριμένο σύστημα και να σας προτείνουν τη καλύτερη λύση για εσάς.

Συστήματα Προτεραιότητας| Λύσεις Συστημάτων Προτεραιότητας |

 • Διαβάστε σχετικά με τα Συστήματα Προτεραιότητας

  Έχετε αναρωτηθεί γιατί οι καταναλωτές επιστρέφουν στα ίδια καταστήματα, ακόμη και αν προσφέρουν τα ίδια προϊόντα σε υψηλότερη τιμή; Η απάντηση είναι “Εξυπηρέτηση Πελατών”! Και αυτό επιτυγχάνουν τα συστήματα προτεραιότητας, δηλαδή να προσφέρουν εξυπηρέτηση σε ουρές αναμονής σύμφωνα με κάποιες βασικές αρχές.

  Με τη χρήση του TURN-O-MATIC εξασφαλίζετε πως οι πελάτες θα εξυπηρετηθούν με τη σωστή σειρά, αλλά ταυτόχρονα μπορούν να περιηγηθούν στο κατάστημα καθώς περιμένουν. Όταν οι πελάτες παίρνουν έναν αριθμό από σύστημα ελέγχου ροής νιώθουν πως αντιμετωπίζονται πιο δίκαια και έχουν την αίσθηση πως η η εξυπηρέτηση είναι πιο αποτελεσματική. Δίνοντας τους τη δυνατότητα να κινηθούν ελεύθερα αφαιρεί το άγχος και την ίδια στιγμή έχουν την τάση να αγοράζουν περισσότερο.

  turn-o-matic1Εκμηδενισμός της ουράς αναμονής

  Σε ένα πολυσύχναστο περιβάλλον λιανικής, η διαχείριση της ουράς αναμονής είναι μια ζωτικής σημασίας πτυχή της εξυπηρέτησης των πελατών. Οι έμποροι λιανικής πρέπει να παρέχουν μια υπηρεσία που θα είναι δίκαιη, αποτελεσματική και χωρίς άγχος τόσο για τους πελάτες όσο και για το προσωπικό. Με την εξασφάλιση της θέσης του κάθε πελάτη στην γραμμή εξυπηρέτησης και με την ενημέρωση για το πόση ώρα πρόκειται να περιμένουν, τα ψώνια γίνονται πιο ευχάριστα αλλά και πιο κερδοφόρα επίσης: η έρευνα δείχνει ότι έως και το 88% των πελατών προτιμά να συνεχίσει τις αγορές του ενώ περιμένουν έως ότου εμφανιστεί ο αριθμός τους.

  Το Turn-O-Matic είναι το πιο χρησιμοποιούμενο σύστημα προτεραιότητας πελατών στην αγορά. Περισσότερα από 150.000 Turn-O-Matics έχουν εγκατασταθεί ήδη, και είναι κάθε χρόνο πάνω από 150 δισεκατομμύρια εισιτήρια που διανέμονται σε κάθε είδους επιχειρήσεις λιανικής πώλησης ή παροχής υπηρεσιών που μπορεί να φανταστεί κανείς. Το Turn-O-Matic διατίθεται σε διάφορα μοντέλα - από το οικονομικό μας πακέτο START μέχρι την εξελιγμένη σειρά μας C900S για μη ακολουθητικές εφαρμογές.

  Γιατί να χρησιμοποιήσουμε το Turn-O-Matic?

  • Για να παρακινήσει σε επιπλέον πωλήσεις
  • Για τον καλύτερο έλεγχο ροή των πελατών
  • Για να μειώσετε το άγχος στο προσωπικό
  • Για να επιτρέψετε στους πελάτες να κυκλοφορούν ελεύθερα ενώ περιμένουν για να εξυπηρετηθούν

  Οι σύμβουλοι και οι τεχνικοί της Οδέσους ΑΕ είναι στη διάθεση σας, ώστε να σας ενημερώσουν και να λύσουν οποιαδήποτε απορία σας, σχετικά με το χώρο που θέλετε να τοποθετήσετε το συγκεκριμένο σύστημα και να σας προτείνουν τη καλύτερη λύση για εσάς.

Προώθηση Προϊόντων| Επιγραφές/Κασέτες Τιμών | Λύσεις Στερέωσης | Λύσεις Πλαισίων | Δημιουργική Κατασκευή Προβολών | Λύσεις Παρουσίασης στο Ράφι | Ευκολία Αγορών |

 • Διαβάστε σχετικά με την Προώθηση Προϊόντων

  Στρέψτε την προσοχή των πελατών σας προς τη σωστή κατεύθυνση

  display-solution1Λύσεις προώθησης προϊόντων κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας που κάνουν το κατάστημά σας να ξεχωρίζει.

  Σκεφτείτε το κατάστημά σας ως ένα ρευστό εργαλείο επικοινωνίας, που καθοδηγεί τους πελάτες σας να κάνουν τις σωστές επιλογές αγορών. Θα εκπλαγείτε με τη βελτίωση στις πωλήσεις που μπορεί να επιτύχει μια λύση merchandising, είτε παρέχοντας καλύτερη πληροφόρηση για τα προϊόντα είτε εστιάζοντας σ' ένα πιο αποτελεσματικό σύστημα προώθησης λιανικών πωλήσεων. Ορισμένες μελέτες αναφέρουν πως η βελτίωση της παροχής πληροφοριών στο κατάστημα μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις κατά 35%.

  Δεκαετίες εμπειρίας στη διάθεσή σας

  Οι ειδικοί της Meto σας παρέχουν ολοκληρωμένη παροχή συμβουλών επί τόπου. Η εξατομικευμένη λύση σας, θα σχεδιαστεί ώστε να ταιριάζει απόλυτα με το εσωτερικό, εταιρικό σας στυλ και τις απαιτήσεις τροφοδοσίας σας. Από την αποτελεσματική επικοινωνία & προώθηση εντός του καταστήματος, την έξυπνη διαχείριση ραφιών, τις καινοτόμες λύσεις στερέωσης έως την άνεση των αγορών, θα απολαύσετε τα οφέλη που θα σας προσφέρει ένας συνεργάτης merchandising που κατανοεί την επιχείρησή σας.

  Τα πάντα μπορούν να προσαρμοστούν

  display-solution3Η Meto παράγει εξατομικευμένες λύσεις merchandising γρήγορα και με οποιαδήποτε υλικά, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες διαδικασίες παραγωγής.

  Η Meto είναι μονίμως εστιασμένη στον διαισθητικό χειρισμό και εγκατάσταση, γεγονός που σας επιτρέπει να επενδύσετε τον χρόνο σας στην κύρια επιχειρηματική σας δραστηριότητα.

  Βρείτε τη λύση σας:

  Οι σύμβουλοι και οι τεχνικοί της Οδέσους ΑΕ είναι στη διάθεση σας, ώστε να σας ενημερώσουν και να λύσουν οποιαδήποτε απορία σας, σχετικά με το πως μπορείτε να προωθήσετε τα προϊόντα σας και να σας προτείνουν τη καλύτερη λύση για εσάς.

Σήμανση Προϊόντων| Ετικετογράφοι | Ετικέτες | Αξεσουάρ Ετικετογράφων |

 • Διαβάστε σχετικά με τη Σήμανση Προϊόντων

  Η σήμανση των προϊόντων, ή αλλιώς μαρκάρισμα, στοχεύει στην ετικετογραφία των προϊόντων με ετικετογράφους, με σκοπό να "σημάνουν" ένα προϊόν ως εκπτωσιακό, προσφοράς, χαμηλότερης τιμής ή ότι άλλο θέλετε, "τυπώνοντας" τις ετικέτες μέσω του εργαλείου αυτού, έχοντας ένα μεγάλος εύρος επιλογών για να καλυφθούν οι ανάγκες σας.

  Ηγετική θέση στην αγορά από το 1959

  Meto Ετικετογράφος ΧειρόςΚάτω από το εμπορικό σήμα Meto, η Checkpoint προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λύσεων υψηλής ποιότητας για το μαρκάρισμα προϊόντων στο λιανικό εμπόριο, την βιομηχανία, τις διανομές, τους παρόχους υπηρεσιών και όλες τις ειδικές αγορές που απαιτούν ακριβής πληροφορίες σε επίπεδο προϊόντος.

  Οι ετικετογράφοι χειρός της Meto παρέχουν τη μέγιστη αποτελεσματικότητα. Είναι εργονομικά σχεδιασμένοι και παρέχουν γρήγορη, αποτελεσματική και εύκολη στη χρήση ρύθμιση των χαρακτήρων, που προσαρμόζεται ανάλογα με τις ακριβείς ανάγκες της εταιρείας σας. Μπορούν να εξατομικευθούν στο εταιρικό ύφος της επιχείρησής σας και διαθέτουν πιστοποίηση CE.

  Οι λύσεις χειροκίνητου μαρκαρίσματος έχουν αναπτυχθεί επιστημονικά όσον αφορά την ευκολία και την ευελιξία τους τόσο για τις εφαρμογές λιανικής όσο και τις βιομηχανικές εφαρμογές, που κυμαίνονται από την επικόλληση τιμών στο κατάστημα έως εργοστασιακή κωδικοποίηση.

  Παροχή πληροφορίας προϊόντων υψηλής ποιότητας με χαμηλό κόστος

  Handlabel - LabelsΜελέτες αποδεικνύουν τη σημασία της σαφούς και ελκυστικής σήμανσης των προϊόντων. Οι πελάτες θέλουν να δουν τις πληροφορίες σχετικά με τα προϊόν που τους ενδιαφέρει και οι έμποροι λιανικής θέλουν οι πελάτες να παρατηρήσουν τι βρίσκεται σε προσφορά, τα προϊόντα των εκπτώσεων ή ο,τιδήποτε άλλο θα μπορούσε να συμβάλει στη βελτίωση των πωλήσεων. Προϊόντα με καλή σήμανση παρακινούν τις αυθόρμητες αγορές και μπορούν να αυξήσουν τις πωλήσεις δραματικά.

  Βρείτε τις σωστές λύσεις ετικετοποίησης: λύσεις που μεγιστοποιούν την αποδοτικότητα των χρηστών και να εγγυώνται την εφαρμογή σαφών και ελκυστικών ετικετών για τους πελάτες.

  Η Meto υπερηφανεύεται για την έρευνα και την ανάπτυξη ώστε να ανακαλύψει τις ολοκληρωμένες λύσεις ταυτοποίησης του μέλλοντος. Η Meto προσφέρει ακόμη και ετικετογράφους χειρός που εκτυπώνουν και διανέμουν ετικέτες ραδιοσυχνοτήτων (RF): ένα ιδανικό εργαλείο για την αύξηση των πωλήσεων με ταυτόχρονη διασφάλιση των εμπορευμάτων.

  Οι σύμβουλοι και οι τεχνικοί της Οδέσους ΑΕ είναι στη διάθεση σας, ώστε να σας ενημερώσουν και να λύσουν οποιαδήποτε απορία σας, σχετικά με το πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λύση αυτή.

Ψηφιακή Σήμανση Προϊόντων| Λύσεις Ψηφιακής Σήμανσης |

 • Διαβάστε: Τι είναι η Ψηφιακή Σήμανση;

  Prestige SoftwareΛογισμικό που βοηθά το λιανεμπόριο με cross-media marketing των προϊόντων με τη χρήση είτε κλασσικών μέσων όπως αφίσες και ετικέτες ραφιού, είτε με τις νέες ψηφιακές τεχνολογίες όπως οθόνες και ζυγιστικές.

  Οι σύμβουλοι και οι τεχνικοί της Οδέσους ΑΕ είναι στη διάθεση σας, ώστε να σας ενημερώσουν και να λύσουν οποιαδήποτε απορία σας, σχετικά με το πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λύση αυτή.

Διαχείριση Μετρητών| Ανιχνευτές Πλαστών Χαρτονομισμάτων | Καταμετρητές & Ελεγκτές Χαρτονομισμάτων | Διαχείριση & Ασφάλεια Εισπράξεων | Καταμετρητές Κερμάτων | UV Υπέρυθρες | Διάφορες Συσκευές Μετρητών | Αξεσουάρ Διαχείρισης Μετρητών |

 • Διαβάστε σχετικά με τη Διαχείριση Μετρητών

  Οι σύμβουλοι και οι τεχνικοί της Οδέσους ΑΕ είναι στη διάθεση σας, ώστε να σας ενημερώσουν και να λύσουν οποιαδήποτε απορία σας, σχετικά με το πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λύση αυτή.

Συστήματα Στάθμευσης| Λύσεις Συστημάτων Στάθμευσης |

 • Διαβάστε σχετικά με τα Συστήματα Στάθμευσης

  parking control systemΠαρόλο που ο χώρος στάθμευσης μπορεί να μην είναι ο τελικός προορισμός του οδηγού, σας εξασφαλίζουμε την αναβάθμιση της ποιότητας της εμπορικής δραστηριότητάς σας. Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες μας, συμβάλλουν στην ικανοποίηση των πελατών σας διαφοροποιώντας ανταγωνιστικά την επιχείρησή σας, προσδίδουν υψηλότερη αξία και δημιουργούν επιπλέον έσοδα. Εκτός από τη εύκολη πρόσβαση που παρέχεται στον καταναλωτή, θα προτιμήσει μία επιχείρηση με σύστημα στάθμευσης, έναντι κάποιου άλλου, επειδή νιώθει και το αίσθημα ασφάλειας σε έναν τέτοιο χώρο..

  Οι εταιρίας μας παρέχει τις υπηρεσίες αυτές σε Κτήρια γραφείων, Εμπορικά κέντρα, Χώροι ψυχαγωγίας, Σούπερ Μάρκετ, Ξενοδοχεία, Νοσοκομεία, Εκδηλώσεις, Αξιοποίηση & οργάνωση ανεκμετάλλευτων χώρων.

  Οι σύμβουλοι και οι τεχνικοί της Οδέσους ΑΕ είναι στη διάθεση σας, ώστε να σας ενημερώσουν και να λύσουν οποιαδήποτε απορία σας, σχετικά με το πως μπορείτε να προχωρήσετε στη λύση αυτή.

 

 

 

Λύσεις RFID| ProBar Piconn Laundry System |

 • Τι είναι τοRFID;

  Η τεχνολογία RFID (Radio-Frequency Identification) είναι η χρήση των ραδιοκυμάτων που διαβάζει και καταγράφει πληροφορίες που βρίσκονται αποθηκευμένες σε ετικέτα τοποθετημένη σε ένα αντικείμενο. Μια ετικέτα μπορεί να διαβαστεί ακόμη και από απόσταση κάποιων μέτρων και δεν είναι αναγκαίο να βρίσκεται σε απευθείας οπτική επαφή με τον αναγνώστη.

  H ετικέτα αποτελείται από ένα μικρό τσιπ και μία κεραία. Το τσιπ συνήθως δεν φέρει πάνω από 2 kilobyte (KB) δεδομένων, μέγεθος ικανό για να αποθηκεύσει κάποιες βασικές πληροφορίες σχετικά με το στοιχείο. Οι απλές βέβαια ετικέτες περιέχουν μόνο ένα σειριακό αριθμό 96-bit ή 128-bit. Οι απλές ετικέτες είναι φθηνότερες στην κατασκευή και χρησιμοποιούνται σε εφαρμογές όπου η ετικέτα θα απορριφθεί με τη συσκευασία του προϊόντος. Βιομηχανικές εφαρμογές που θέλουν να αποθηκεύσουν π.χ. το ιστορικό εξοπλισμού, απαιτούν ετικέτα υψηλής μνήμης, όπως οι παθητικές ετικέτες UHF που αποθηκεύουν 4KB ή 8KB δεδομένων.

  Το RFID εξυπηρετεί τον ίδιο σκοπό με τον γραμμωτό κώδικα (barcode) ή την μαγνητική ταινία στο πίσω μέρος μιας πιστωτικής κάρτας ή κάρτας ATM - παρέχει ένα μοναδικό αναγνωριστικό για αυτό το αντικείμενο στο οποίο είναι τοποθετημένη. Και, ακριβώς όπως ένας γραμμωτός κώδικας ή η μαγνητική ταινία πρέπει να σαρωθεί για να πάρουμε τις πληροφορίες, η συσκευή RFID θα πρέπει να σαρωθεί για να ανακτήσετε τα μοναδικά στοιχεία που φέρει.

Odesus Footer

Τηλεφωνικό Κέντρο:

(+30) 210 322 7140 - Αθήνα
(+30) 2310 943 400 - Θεσσαλονίκη