https://www.facebook.com/tr?id=799945906851728&ev=PageView&noscript=1

Elegxos Tameiou

Μειώστε τις απώλειες στα ταμεία...

Είναι αρκετά συχνό το φαινόμενο της παρατυπίας και τη παρανομίας κατά τη διάρκεια των συναλλαγών στα ταμεία. Πολλές φορές αυτό οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος ή παρατυπία, η οποία γίνεται είτε εκούσια, είτε ακούσια, με αποτέλεσμα η επιχείρηση να έχει απώλειες.

Η Οδέσους παρουσιάζει δύο νέες καινοτόμες λύσεις για την μείωση των απωλειών αυτών. Τα "Συστήματα Καταγραφής & Ανάλυσης Ταμειακών Συναλλαγών" καθώς και τα "Συστήματα Ανάλυσης Ταμειακών Συναλλαγών μέσω Λογισμικού".

Παρακάτω μπορείτε να δείτε πληροφορίες για το καθένα από τα συστήματα αυτά. Οι σύμβουλοι και οι τεχνικοί της Οδέσους ΑΕ είναι στη διάθεση σας, ώστε να σας ενημερώσουν και να λύσουν οποιαδήποτε απορία σας, σχετικά με το συστήματα αυτά.

 • Κάμερες Καταγραφής & Ανάλυσης Ταμειακών Συναλλαγών

  1cams

  Σκοπός αυτού του συστήματος είναι να μειώσει τις απώλειες στο σημείο της πώλησης, δηλαδή, στα ταμεία των καταστημάτων.

  ΤΟ 1ο ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗΣ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

  Είναι μοναδικό, γιατί μπορεί να καλύψει όλες τις εγκαταστάσεις Point of Sale (τα οποία μπορούν να εξάγουν δεδομένα) και να ανιχνεύσει, υποβάλλοντας αναφορές σχετικά με την παράλειψη σκαναρίσματος προϊόντων σε πολλούς τομείς της λιανικής.

  Έτσι, είτε πρόκειται για μια μεγάλη αλυσίδα Super Market, DIY, Ένδυσης ή Πολυκατάστημα που χρησιμοποιεί έναν ή πολλούς τύπους ταμειακών μηχανών στο σύστημά της, το σύστημα μας, θα σας δώσει τη γνώση που χρειάζεστε για να μειώσετε τις απώλειες.

  Η πλατφόρμα αυτή βασίζεται στην προηγμένη καταγραφή και ανάλυση βίντεο υψηλής ευκρίνειας, η οποία αυτόματα αναλύει και διαπιστώνει παρατυπίες σε προϊόντα:

  1) μη σκαναρισμένα

  2) επιστρεφόμενα ή άκυρα

  3) υπέρ- ή υπο-τιμολογημένα

  4) που έχουν μείνει στο καλάθι / καροτσάκι

  και παρέχει σημαντικές πληροφορίες στην επιχείρηση σχετικά με τις αιτίες των απωλειών καθώς και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για να μειωθούν αυτές οι απώλειες.

  Όπως και να είναι διαμορφωμένο το σημείο πώλησης (ταμείο), το σύστημα αυτό, θα προσδιορίσει πλήρως το φάσμα των γεγονότων παράλειψης σκαναρίσματος, είτε αυτές οφείλονται σε δόλο, ανθρώπινο λάθος ή σφάλμα του συστήματος.

  Παρακάτω αναλύεται ο τρόπος λειτουργίας του συστήματος.

  Sys Cam Tam

  Για να δείτε ένα απόσπασμα και να διακρίνεται πως λειτουργεί το σύστημα, μπορείτε να δείτε το βίντεο που παρατίθεται.

 • Λογισμικό Ανάλυσης Ταμειακών Συναλλαγών

  Το εν λόγω λογισμικό εξόρυξης & ενδελεχούς ανάλυσης δεδομένων, εστιάζει όχι μόνο στην εύρεση ύποπτων ενεργειών που προέρχονται από εσκεμμένες προσπάθειες εξαπάτησης με απώτερο σκοπό το κέρδος, αλλά και στον έλεγχο όλων των εσωτερικών ή εξωτερικώς διαδικασιών με σκοπό να βρει εκείνες που είναι είτε λάθος σχεδιασμένες ή κακώς εφαρμοσμένες, καταδεικνύοντας το σημείο όπου υπάρχει μαύρη τρύπα.

  In2Κύρια χαρακτηριστικά:

  1. Το λογισμικό προσφέρει συνολική εικόνα των προβλημάτων στις οικονομικές κινήσεις/συναλλαγές με μια ματιά.
  2. Η συλλογή των δεδομένων γίνεται κεντρικά δίχως να επιβαρύνεται η επικοινωνία των επιμέρους συστημάτων. Απλά αναμένει το data feed σε μορφή delimited text file format.
  3. Το περιβάλλον διαχείρισης για τον τελικό χρήστη είναι φιλικό ακόμη και για ανθρώπους που δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία. Αρκούν γνώσεις χειρισμού office λογισμικού.
  4. Δεν εξαντλεί του πόρους και το προσωπικό του IT department. Η εφαρμογή «τρέχει» σε ξεχωριστό σύστημα και απλά ενημερώνεται καθημερινά για τις κινήσεις, ώστε να προβάλλει πάντα τα τελευταία δεδομένα.
  5. Προσφέρει πολύ γρήγορη απόσβεση. Ουσιαστικά το σύστημα «πληρώνει» τον εαυτό του μέσα σε μήνες. Για πάρα πολλούς από τους πελάτες όπου έχει εγκατασταθεί έχει μειώσει τις εσωτερικές απώλειες από 10-15% μέσα στον πρώτο χρόνο. 

  In1Ενώ οι περισσότερες λύσεις data mining απλά παραδίδουν αναφορές, το εν λόγω λογισμικό αναλύει τα δεδομένα με τρεις ευκρινείς και ξεχωριστούς τρόπους:

  • Δυναμικές Αναφορές, βασισμένες στα δεδομένα και τους δείκτες του οργανισμού, που «παρακολουθούν» τις αλλαγές στις απώλειες καθώς αυτός εξελίσσεται. Οι αναφορές είναι ξεκάθαρες και εστιάζουν σε αυτό που ψάχνετε.
  • Αναλύσεις για «ανοιχτά μυαλά». Η δεύτερη εφαρμογή αλίευσης αποτελεσμάτων είναι σχεδιασμένη όταν δεν ξέρει κάποιος τι ακριβώς ψάχνει. Αυτή η λειτουργία αφήνει τα δεδομένα να «μιλήσουν» μόνα τους, αναγνωρίζοντας και οπτικοποιώντας σημαντικές συνάφειες, συνδέσμους και συμπλέγματα μεταξύ των δεδομένων.
  • Ανάλυση βάση του «ειρμού των σκέψεων». Πρόκειται για υποστηρικτικό εργαλείο που πραγματοποιεί άμεσες επαναληπτικές έρευνες, οι οποίες επιτρέπουν στον χειριστή να εξερευνήσει εις βάθος ύποπτες ενέργειες. Ιδανικό για επιβεβαίωση προαισθημάτων, «ότι εδώ κάτι δεν πάει καλά».

 •  

   Κάμερες Καταγραφής & Ανάλυσης Ταμειακών Συναλλαγών (Βίντεο)

 

Odesus Footer

Τηλεφωνικό Κέντρο:

(+30) 210 322 7140 - Αθήνα
(+30) 2310 943 400 - Θεσσαλονίκη